Gigi Becali, umilit de vărul Giovani şi finul Borcea! Când va afla ce au spus despre el, va lua foc!

Giovani Becali şi Cristi Borcea au făcut o serie de afirmaţii extrem de "delicate" la adresa lui Gigi Becali, după ce au ajuns la lconcluzia că acesta a făcut unele declaraţii care le-ar fi încurcat socotelile.
Surse din anturajul celor doi au dezvăluit, pentru Spynews, că Giovani şi Borcea sunt supăraţi foc pe Gigi Becali. Aceştia consideră că, după ce a ieşit din închisoare, finanţatorul Stelei ar fi făcut o serie de afirmaţii publice care le-ar fi creat neplăceri în spatele gratiilor. În acest context, cei doi ar fi spus despre Gigi că este "nu este şmecher" aşa cum sunt ei şi nu are experienţă de viaţă. În plus, vărul şi finul lui Becali ar fi spus şi faptul că, pe vremea când ei aveau deja milioane de dolari, Gigi era un simplu bişniţar. 
foto: Fanatik
Gigi Becali a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă anul trecut, în luna aprilie. La ieşirea pe poarta închisorii, a anunţat că va ieşi din viaţa publică. Ulterior însă, acesta a făcut unele declaraţii care i-au expus pe cei doi la o serie de controale care ar putea atârna greu atunci când vor ajunge în faţa comisiei de eliberare condiţionată.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro