Gigi le-a cucerit inimile. Vezi ce au făcut deţinuţii de la Rahova pentru Becali

De o singură zi a avut nevoie Gigi Becali pentru a câştiga respectul şi simpatia celorlalţi deţinuţi. Convinşi de nevinovăţia acestuia, puşcăriaşii au devenit fanii declaraţi ai  latifundiarului.

"Gigi Becali, Gigi Becali", scandau în acestă dimineaţă deţinuţii de la Rahova în timp ce intrau şi ieşeau, în dube, din penitenciar. Câte unul mai îndrăzneţ îşi asezona strigătele cu lovituri înfundate de picior în tabla maşinii în timp ce se agăţa disperat cu degetele în gratiile de sârmă. Şi toate astea sub privirile amuzate ale gardienilor, care păreau convinşi că totul e un show pentru noi, ziariştii lipiţi de poarta închisorii.

Cert e că strigătele au continuat până spre orele prânzului moment în care şi ultima dubă a revenit în curtea interioară a închisorii.

Aceştia nu sunt însă singurii fani ai afaceristului.

 Mai multe  pagini de facebook au apărut peste noapte cu unic scop eliberarea din închisoare a latifundiarului pe motiv că i se face o mare nedreptate. Paginile au adunat deja mii de likeuri. "Păcat că un om cu suflet plăteşte şi alti care ar trebui să fie în locul lui se bucură de libertate dar asta e România", scria unul din fanii afaceristului în asentimentul celorlalţi internauţi.

Gigi Becali a fost condamnat ieri la trei ani de închisoare cu executare pentru prejudicierea statului român cu peste opt sute de mii de euro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro