Veşti proaste de la Cotroceni pentru Gigi Becali! Prima reacţie oficială privind graţierea latifundiarului

Prima reacţie a Cotrocenilor nu e de bun augur pentru Gigi Becali care, încă de ieri, speră să fie graţiat de preşedintele Traian Băsescu. Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, azi, că procedura graţierii este complicată.

"Se face o analiză, e o procedură complicată cu graţierea, nu decide pur şi simplu preşedintele, aşa că e Gigi Becali sau că e X sau e Y, se fac nişte analize, e un dosar întreg acolo, se iau nişte avize şi în final, sigur, preşedintele e cel care decide. Dar e greu de analizat parcursul ăsta înainte să ştii ce conţine dosarul respectiv", a afirmat Lăzăroiu la RFI.

Reacţia lui Lăzăroiu vine după ce, răspunzând unei întrebări, Gigi Becali a declarat că nu exclude varianta de a cere preşedintelui Traian Băsescu graţierea sa, menţionând că se simte trădat de statul român şi că va utiliza toate mijloacele legale împotriva sentinţei.
"Păi prima dată la asta m-am gândit", a spus Becali, care nu s-a arătat deranjat de faptul că este nevoit să apeleze la preşedintele Traian Băsescu, deşi s-a declarat a fi împotriva acestuia.

Întrebat dacă se pune astfel la dispoziţia lui Traian Băsescu, deşi anterior era împotriva şefului statului, Becali a spus: "Dar de ce să nu? Şi care e treaba? Ce, mi-e ruşine? Mi-e ruşine să cer libertatea mea pentru familia mea? Care e treaba? Ce, un act creştinesc, ţi-e ruşine să-l ceri? Sau ce, dacă-l face, un act creştinesc, îi e ruşine?".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro