Giovani Becali a ajuns de râsul șmecherilor! Cine vrea să-l înveţe ce înseamă să fii mafiot!

Giovani Becali a fost ironizat în ultimul hal de un interlop din Capitală, care a postat pe internet un film în care îi transmite fostului impresar "ce înseamnă să fii mafiot".
Un bărbat care face parte din "garda veche" a lumii interlope, cunoscut sub numele de Ulise, a postat pe internet un film, regizat de el, în care îl umileşte pe Giovani Becali, care a explicat, într-un interviu, ce înseamnă să fii mafiot. Atunci, Becali a explicat că este mafiot prin modul lui de a se comporta, pntru că are bani mulţi şi pentru că nu bagă în seamă pe oricine. Acest Ulise, s-a filmat la el acasă, după ce a pus pe masă, înaintea lui, o sticlă goală de vin şi una cu apă minerală.
Bărbatul pufăie dintr-o ţigară de foi, în aşa fel încât să scoată nori de fum şi explică ce înseamnă să fii mafiot, lăsând să se înţeleagă faptul că mesajul este destinat, în principal, lui Giovani Becali. În timp ce pe fundal se aude o melodie instrumentală lentă, bărbatul spune că acela care vrea să fie mafiot, să se angajeze la firma lui de construcţii şi să care ciment, pentru un salariu de 600 de lei. "Dacă vrei să fii mafiot, te aştept în brigada mea de muncitori să cărăm nisip şi moloz. Îţi dau 600 de lei. Asta-i mafia adevărată!", spune Ulise.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro