Guru Bivolaru, anunţ şocant despre vaccinurile făcute copiilor!

+3 click pentru
galerie

Gregorian Bivolaru a făcut un anunț teribil, din închisoare, în care prezintă o terorie incredibilă legată de conținutul vaccinurilor pentru copii.

Cu toate că Gregorian Bivolaru, fondatorul Mișcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA) este în închisoare, acesta nu a rupt legătura cu adepții săi. Potrivit paginii oficiale a MISA, deschise pe un cont de socializare, Bivolaru, zis Guru, scrie în pușcărie diverse texte care, ulterior, fac obiectul unor conferințe transmise live pe internet.

La sfârșitul lunii trecute, Gregorian Bivolaru a făcut, însă, un anunț teribil. Acesta i-a notificat pe adepții săi în legătură cu faptul că vaccinarea obligatorie reprezintă o încălcare a drepturilor fundamentale, dar lasă de înțeles că este, în același timp și un... genocid. Guru Bivolaru spune că în vaccinuri sunt “componente metalice nanometrice (adică foarte mici) extrem de toxice”.

Nu este, însă, pentru prima dată când yoghinii MISA lansează teorii apocaliptice. În perioada în care Gregorian Bivolaru era căutat de autorități, adepții săi spuneau că, în timpul meditației, o entitate luminoasă le-a spus că Bucureștiul va fi ras de pe fața pământului de un cutremur devastator, motiv pentru care unii dintre aceștia și-au făcut provizii și au plecat în provincie, unde se credeau în siguranță.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro