Halucinant! Cadou sinistru făcut de magistraţi părinţilor fetei care a fost strangulată de un preot!

La începutul săptămânii trecute, preotul Laurenţiu Aspru a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce a omorât o prostituată.

În sentinţă, judecătorii au dispus restituirea către familia "victimei Căluian Elena-Ramona, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri" şi a cablului electric cu care ar fi fost strangulată fata. În sentinţă, instanţa a dispus - negru pe alb -  predarea către rude a "următoarelor mijloace materiale de probă: - bijuterii (brăţară de picior, brăţară de mână, inel, cercel tip piercing) ambalate în plicul nr 7 sigilat cu sigiliul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, aflat în camera de corpuri delicte a Tribunalului Constanţa; - o pereche de chiloţi din dantelă roşie şi o rochie de culoare ciclamen, ambalate în plicul nr 9 sigilat cu sigiliul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, aflat în camera de corpuri delicte a Tribunalului Constanţa; - trei telefoane mobile, IPhone 4, Iphone 6 Plus şi Nokia, ambalate în plicul nr 12 sigilat cu sigiliul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, aflat în camera de corpuri delicte a Tribunalului Constanţa; - 1 cordon electric ambalat în plicul nr 1 sigilat cu sigiliul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, aflat în camera de corpuri delicte a Tribunalului Constanţa".

"Mi-a alunecat mâna pe gâtul ei"!

Laurenţiu  Aspru a ajuns în faţa instanţei după ce, în Vinerea Mare, 10 aprilie 2015, a uitat de cele sfinte şi  a parcurs sute de kilometri din  Bistriţa la Constanţa pentru o partidă de sex cu o prostituată de 15 ani(foto jos).  Apoi, a strâns-o de gât cu un cablu electric,  de frică ca fata să nu îl denunţe pentru infracţiunea de act sexual cu o minor. A fost prins la scurt timp după crimă. "Mi-a alunecat mâna pe gâtul ei"!, le-ar fi spus anchetatorilor. "Parţial şi-a recunoscut fapta. Motivul? Nu ne-a precizat un motiv anume...a zis ca pur şi simplu a strangulat-o", sublinia procurorul de caz.


La mijlocul lunii iulie, la trei luni de la crimă, soţia preotului a obţinut în instanță divorţul din culpa acestuia şi custodia exclusivă a celor doi copii. Femeia nu a cerut nici măcar pensie de  întreţinere, hotărâtă parcă să rupă orice legătură cu el. "Este decisă să nu meargă la proces, nu îl va susţine niciodată. Nici măcar nu îi duce pachete, pentru ceea ce a făcut nici nu mai vrea să îl vadă. Nu va avea susţinerea familiei, chiar dacă acum are mare nevoie", a mărturisit o sursă din anturajul soţilor Aspru, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Citeşte şi

Cea mai batrână mamă din România ajunge în faţa judecătorilor! Cine îi face zile fripte Adrianei Iliescu

Gest incredibil făcut de Adi Minune pentru interlopul care l-a ameninţat cu moartea!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro