Halucinant! O femeie susţine că e intoxicată chimic de vecini: "Ne bagă tot felul de substanţe!"

O femeie pe nume Maria Magdalena susţine că vecinii care stau deasupra ei o intoxică cu substanţe chimice în propria casă.

Maria Magdalena trece prin momente de coşmar de patru ani de zile. Femeia susţine că nu poate respira în casă, din cauza substanţelor chimice pe care vecinii ei le pun în prize şi în pereţi.

"Nu pot să stau în casă, nici eu, nici sora mea, deoarece ne bagă tot felul de substanţe. Nu ştiu ce sunt, dar nu putem să respirăm, ne mănâncă pielea. Iarna bagă un aer rece de te doare pielea pe sub plapumă. Am fost dusă la spital. Acum patru ani, prima dată a început să ne usture ochii şi faţa. Am fost prima dată la asociaţie, apoi am mers la poliţie, am făcut cerere. Nineni nu a venit în casă să vadă. Am primit amendă 100 de lei pentru că am deranjat poliţia. O lună de zile am crezut că ne omoară şi pe mine şi pe cumnată-mea. Cineva ne gazează în fiecare zi şi noapte. Nu pot să-mi dau seama de ce. Locuiesc cu sora mea şi cu copilul ei care are un handicap. Sora mea are cancer. De la vecinii de sus sigur. Vecinii de sus şi-au pus centrală, dar noi nu am avut bani ca să ne punem şi noi. Ei ne-au astupat hornul de la sobă şi prin mici găurele şi prin prize ne băgau tot felul de substanţe. De asemenea, ne turnau apă pe coş în casă. Aproape în fiecare zi ne iradiază", a declarat Maria Magdalena, miercuri, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

La aşa ceva nu v-aţi aşteptat niciodată! Ce se întâmplă cu sănătatea ta dacă renunţi DEFINITIV la sex!

Cum să-ţi îngrijeşti plantele de apartament în sezonul rece! 4 trucuri folositoare oricărei gospodine


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro