HALUCINANT. Un bărbat a recunoscut că a omorât o femeie, dar ce s-a întâmplat recent întrece orice imaginaţie

O femeie, Petra Pazstika, din oraşul german Braunschweig, a fost descoperită vie la după 31 de ani după ce s-a crezut că a fost ucisă! Ea avea 24 de ani, în 1980, când a dispăsut de acasă. Familia a crezut-o moartă, mai ales că un bărbat a recunoscut la ceva timp după dispariţia ei că ar fi ucis-o, informează "The Mirror"!

Acum în vârstă de 55 de ani, femeia care se recomanda "doamna Schneider" în oraşul Dusseldorf, unde s-a mutat, a trecut printr-un şoc. Hoţii i-au călcat casa, iar poliţiştii chemaţi la faţa locului i-au dezvăluit secretul. "Este, într-adevăr, presupusa femeie ucisă. Ne-a spus că a trăit în mai multe oraşe sub un nume fals. N-a avut niciodată o nouă carte de identitate", a spus unul dintre poliţişti.

Pe 26 iulie 1984, Petra, care studia informatica la Braunschweig, s-a dus la dentist, dar nu s-a mai întors niciodată. Ea a plecat de la cursuri pentru a prinde autobuzul de WOlfsburg, unde locuiau părinţi ei, a declarat atunci un prieten al femeii, ultimul care a văzut-o. Fiindcă o fetiţă de numai 14 ani a fost omorâtă cu un an înainte chiar aproape de staţia de autobuz unde fusese văzută ultima oară Petra, s-a crezut că un criminal în serie lovise din nou.

În martie 1985, Gunther K, în vârstă de 19 ani, a fost arestat şi a mărturisit că a omorât o tânără. În 1987 a "recunoscut" că ar fi omorât-o şi pe Petra şi aceasta a fost declarată moartă de autorităţi. Ea a refuzat să dea orice detaliu despre ce a împins-o spre această dispariţie. Petra a spus doar că nu voia să mai aibă niciun contact cu propria familie.

Cazul seamănă, pe undeva, cu celebra dispariţie a Elodiei. Avocata din Braşov a dispărut de acasă pe 27 august 2007. În jurul dispariţiei ei s-a creat o veritabilă isterie şi s-au ţesut numeroase scenarii. Cristian Cioacă, soţul dispărutei, a fost condamnat pe 2 iulie 2013 la 21 de ani de închisoare, fiind acuzat că ar fi omorât-o.

SURSA FOTO: Captură Youtube

CITEŞTE ŞI: 
Femeia care a şocat Italia, dispărută în condiţii suspecte! Familia Vasilicăi Bârjoveanu este disperată!

POVESTE desprinsă din filmele HORROR! Cadavrul unei femei a fost găsit RĂSTIGNIT şi INCENDIAT, într-o pădure

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro