Homepage » Actualitate » Halucinant! Zăvo ar fi avut un complice în scandalul şantajului! Filmul incredibil al "Operaţiunii Marek"!

Halucinant! Zăvo ar fi avut un complice în scandalul şantajului! Filmul incredibil al "Operaţiunii Marek"!

Publicat pe 25.05.2014 la 23:59 Actualizat pe 26.05.2014 la 11:24

Informaţii senzaţionale ies la lumină din ancheta în care Oana Zăvoranu este acuzată de şantajarea doctorului Marek Vâlcu.

Informaţii senzaţionale ies la lumină din ancheta în care Oana Zăvoranu este acuzată de şantajarea doctorului Marek Vâlcu.

Potrivit unor surselor noastre, Raluca Macovei - prietena cea mai bună a Oanei Zăvoranu - l-ar fi sunat de două ori pe Marek Vâlcu, interesată de soarta negocierilor dintre Oana Zăvoranu şi estetician. Ea a fost şi cea care cu o oră înainte de întâlnirea celor doi a schimbat locul în care Oana urma să primească banii.

FILMUL INCREDIBIL AL SCANDALULUI SILICOANELOR

29 aprilie - Operaţia

Oana Zăvoranu trece printr-o operaţie de remodelare a sânilor la clinica dr. Kasem Abu Bakr. În urma operaţiei, bruneta ar fi aflat că implanturile pe care şi le-a pus în urmă cu trei ani, la clinica medicul Marek Vâlcu, nu erau de cea mai bună calitate.

Mai 2014 - Şantajul

Timp de două săptămâni, Oana Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe SMS-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni pe care a făcut-o de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme". Medicul a fost sunat atât de Oana Zăvoranu, cât şi de Raluca Macovei.
"L-a ameninţat atât telefonic, cât şi prin mesaje scrise că, dacă nu-i dă 10.000 de euro, va merge la televiziuni şi va spune că i-a pus nişte implanturi care nu sunt bune. Asta după 3 ani de la intervenţia chirurgicală. Acele mesaje sunt la dispoziţia autorităţilor. Iniţial i-a cerut suma de 10.000 de euro, ulterior suma crescând la 15.000 de euro", a declarat avocata doctorului Marek Vâlcu.

"Oana mi-a cerut 10.000 de euro, a doua oară 15.000 de euro. Nu se discutase nimic despre mediere, eu n-aveam de ce să fiu mediat şi medierea presupune nişte proceduri", declara doctorul Marek. "Ea mi-a zis: Odată ce primesc aceşti bani, nu voi spune nimic presei. În ultimele zece zile m-a șantajat", au fost declaraţiile doctorul Marek, la scurt timp după flagrant.

SMS-urile buclucaşe - "Pentru ca mai eşti şi obraznic, vreau 15.000 de euro"

Două din SMS-urile pe care Oana Zăvoranu le-ar fi trimis doctorului Marek Vâlcu au apărut la emisiunea Acces Direct

"Pot să-i creez medicului Marek o imensă lovitură de imagine, dacă nu ajungem la înţelegerea financiară solicitată de mine. Consider că am fost mutilată...moral. Pretenţiile mele se ridică la 10.000 de euro, constând în plăţile făcute. Eu vreau să intru în posesia acestei sume de bani. Nu îmi plac ţigăniile. Eu mă pot duce la doctorul Kasem cu întreaga fişă. El nu a găsit silicoane Mentor. A găsit extrem de multe leziuni, el a reconstituit glanda. Toate acestea au fost plătite de mine. Pentru că mai eşti şi obraznic, vreau 15.000 de euro"

15 mai - Plângerea penală

Cu aproximativ o săptămână înainte de flagrant, medicul Marek Vâlcu a depus o plângere la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu. "Eu i-am spus să meargă la poliţie. Iniţial a cerut 10.000 de euro, apoi 15.000 de euro. Nici nu se punea problema unei medieri. Clientul meu trebuia informat în scris că este invitat la mediere, chiar dacă ea a venit cu cineva la întâlnire", a declarat Katia Cicală, avocatul medicului Marek Vâlcu, într-o emisiune TV.

22 mai - Flagrantul

Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, orele 16:00, la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti. În decursul zilei de joi, ea a contactat un mediator care urma să participe la întâlnire. Ulterior, prin intermediul Ralucăi Macovei a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.

Acest scenariu nu este susţinut întocmai de avocatul Oanei. "La ora patru, Marek e înştiinţat că urmează să primească vizita Oanei. Marek spune că nu e nicio problemă. Cu cinci minute înainte ca Oana să ajungă la clinică, Marek o înştiinţează că nu mai este la clinică şi că este undeva într-o parcare", a declarat Alexandru Morărescu, avocatul Oanei Zăvoranu.

În jurul orei 17.20, Oana Zăvoranu, Raluca Macovei şi un "mediator autorizat" se întâlnesc în parcarea unei clinici private. "I-am dat un plic bej, pe care scria Ministerul Internelor. Dar nu s-a prins. L-a luat, a numărat banii şi a plecat. Eu doar m-am apărat. Nu am acceptat ideea de a fi şantajat. Oana nu avea niciun motiv medical să-mi ceară bani, iar eu am acţionat conform legii”, a spus Marek Vâlcu, pentru un cotidian central. Potrivit unor surse, bancnotele erau înscripţionate cu "şantaj".

Dovada incredibilă!

“Subsemnata Oana Zăvoranu, am primit suma de 10.000 de euro de la Marek Vâlcu şi mă oblig să nu-l denigrez în emisiuni de televiziune sau să vorbesc despre el în termeni negativi” - ar fi, cu aproximaţie, textul documentului care se află acum la dosarul deschis pe numele Oanei Zăvoranu. Mai exact, Oana Zăvoranu ar fi scris cu mâna ei și ar fi semnat un proces-verbal prin care recunoștea că încasează bani ca să nu facă scandal pe seama incidentului cu silicoanele. Cu alte cuvinte, a semnat cu mâna ei pentru banii de șantaj!

17.35 -18.00 Echipa de flagrant a poliţiei o surprinde pe Oana Zăvoranu în trafic. Zăvoranu, Macovei şi mediatoarea sunt preluate de câte un echipaj de poliţie şi transportate separat la sediul Secţiei 12. Ca să nu discute între ele și ca să nu pună la cale vreo strategie. Sunt ținute în încăperi diferite și audiate separat aproape patru ore, din aceleași motive. Disperate, Oana și Raluca încep să plângă, iar anchetatorii aruncă bomba: ”V-ați drogat cumva?! Ați consumat substanțe halucinogene sau interzise?”. Cele două izbucnesc și mai tare în plâns. Sunt debusolate, mai ales că audierile au loc separat și nu știu una de cealaltă. În timpul audierilor, cele două au povestit cum l-au contactat pe estetician și cum a decurs întreaga întâlnire. Tot în timpul anchetei, mediatoarea confirmă faptul că a fost contactată de Oana abia în ziua flagrantului. Fapt ce conduce la ipoteza că mediatoarea ar fi fost doar de ”decor”, pentru a oficializa tranzacția, în cazul în care operațiunea ar fi scăpat de sub control și ar fi apărut ”gaborii”.

În jurul orei 22.30, Oana Zăvoranu a părăsit secția 12 de Poliție. "Se fac cercetări privind infracţiunea de şantaj. Oana e acuzată că ar fi cerut de la medicul Marek Vâlcu o sumă de bani. Oana a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a şase operaţii nereuşite. Parchetul are altă viziune. Oana a uzat de procedura medierii. Consiliul medicilor trebuie să-şi spună punctul de vedere privind operaţiile realizate ulterior. Lângă Oana era un mediator în timp ce a luat banii", le-a spus jurnaliştilor avocatul brunetei la ieşirea din secţia de Poliţie.

"Nu se făcea o mediere în stradă, pe capota maşinii. A luat banii, i-a numărat şi chiar l-a asigurat pe clientul meu în scris că a luat aceşti bani, iar acest lucru înseamnă cu nu va merge la tv să-i denigreze imaginea. Oana Zăvoranu riscă între 2 şi 7 ani de puşcărie dacă se va stabili că este vinovată", a mai spus Katia Cicală, apărătorul medicului Marek Vâlcu.

Detectorul de minciuni

Potrivit unor informaţii de ultimă oră, avocatul medicului Marek Vâlcu urmează să ceară supunerea Oanei Zăvoranu la testul poligraf. ”Eu mă întreb, oare ar fi venit doamna Oana Zăvoranu de şase ori la domnul Marek Vâlcu dacă prima operaţie era nereuşită. Intenţionăm ca Oana să fie supusă probei poligraf. Cerem să meargă la detectorul de minciuni", a spus Katia Cicală, pentru un cotidian central.

Citeşte şi "Greii fotbalului" sau corul bocitoarelor?

În articolul
Halucinant! Zăvo ar fi avut un complice în scandalul şantajului! Filmul incredibil al "Operaţiunii Marek"!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:33
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă
  • De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
Horoscop zilnic • ieri la 23:26
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
  • Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
Stiri interne • ieri la 23:17
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
  • Mario Iorgulescu speră să fie liber
  • Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare
  • Declarațiile avocatului
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Showbiz international • ieri la 23:14
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
  • Moment istoric!
  • Arabia Saudită, prima participare la Miss World
  • Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:58
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
  • Imagine rară cu tatăl lui Andrei Bănuță
  • Cântărețul seamănă perfect cu părintele său
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
Stiri interne • ieri la 22:49
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
  • Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest
  • Familia a fost și în apartamentul unde a avut loc crima
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close