Haos pe străzile Capitalei! Un taximetrist nervos a pus la pământ un scuterist în trafic!

+2 click pentru
galerie

Ce se întamplă dacă nu semnalizezi corespunzător în trafic? Este posibil să îţi iei şi bătaie, mai ales dacă ai de-a face cu un taximetrist din Capitală care vrea să dea o lecţie unui scuterist ce "i-a tăiat faţa" maşinii.

Când eşti în traficul din Bucureşti, totul este posibil! Există şi marea posibilitate să fii bătut şi jgnit, chiar dacă vrei să eviţi vreun conflict. Aşa s-a întamplat şi cu un bărbat care conducea un scuter şi nu a semnalizat corespunzător cand a vrut să schimbe banda de circulaţie. Un taximetrist care era în spatele lui, nervos nevoie-mare din cauza greşelii făcute de scuterist,  a procedat ca pe... maidan. I-a tăiat faţa la rândul lui scuteristului şi a vrut să sară la bataie după ce l-a blocat în plină stradă.Vitima a postat şi întamplarea pe youtobe după ce a arătat-o autorităţilor. "Într-o intersecţie m-am băgat de pe banda 1 pe 2 ( greşeala mea a fost că nu am semnalizat), taxiul din spate s-a enervat, a început să claxoneze şi l-am văzut cum venea nervos prin dreapta mea. Am vrut să evit conflictul şi să întorc pe celălalt sens, mi-a taiat calea şi am căzut. El s-a dat jos şi vroia să îmi "explice" că i-am tăiat calea şi că i-am pus frâna în faţă", a scris, la descrierea videoclipului postat, victima incidentului.

După ce bărbatul a depus plângere la poliţie, taximetristul a rămas fără permis de conducere pentru că nu a respectat distanţa legală de mers în trafic.

Foto: Captură Video

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro