Hocheiştii de la Sportul fac un gest de suflet pentru răniţii în incendiul produs la clubul Colectiv!

Aflaţi la Gheorghieniu fost răniţi i-a făcut să facă un gest de suflet pentru cei rămaşi în viaţa şi care  pentru etapa de campionat naţional cu echipa Progym, jucătorii de la Sportul Studenţesc au încremenit sâmbătă dimineaşă, când au deschis televizorul. Ştirea că într-un club bucureştean au murit 27 de oameni iar alţi 184 asunt internaţi în diferite spitale din Bucureşti.


Ion Martin , antrenorul echipei Sportul Studenţesc, a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că imediat ce vor reveni de la Ghedorghieni, jucătorii echipei Sportul Studenţesc vor merge la centrele de donare a sângelui pentru a contzribui şi ei la ajutorarea numeroşilor răniţi care se află în prezent internaţi în spitalele bucureştene.

Hocheiştii de la Sportul sar în ajutorararea victimelor care au supravieţuit devastatorului incendiu

E o adevărată nenorocire. Doamne, nu-mi vine să cred! Dumnezeu să-i ierte pe cei care au pierit în acest incendiu. Am vorbit cuz băieţii şi vrem să merge să donăm sânge pentru a-i ajuta pe cei rămaşi în viaţă”, a precizat antrenorul Ion Martin pentru Spynews.ro. Etapa cu Progym Gheorghieni se va juca în condiţii speciale: cu banderolă neagră pe mână iar înainte se va păstra un moment de reculegere pentru cei dispăruţi.

Citeşte şi:

Declaraţiile martorului care a sunat la 112! Cum a luat foc clubul Colectiv atât de repede?

VIDEO / Declaraţiile terifiante ale lui Raed Arafat despre explozia din Club: "Sunt 26 de morţi şi peste 80 de de răniţi, iar numărul lor este în creştere!"

Detalii cutremurătoare despre explozia din Clubul din Capitală! Numărul morţilor este în creştere

VIDEO / ULTIMĂ ORĂ! A luat FOC un club din CAPITALĂ! Zeci de oameni sunt resuscitaţi pe stradă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro