Hoţii care l-au prădat pe eroul de la Colectiv, rupţi în bătaie de prietenii victimei! Acesta ar putea fi abia începutul

Infractorii care i-au spart casa eroului de la Colectiv în timp ce acesta se zbătea, în agonie, pe patul de spital, au primit o lecţie dură de la prietenii victimei.
Surse judiciare au dezvăluit pentru SPYNEWS că, la câteva săptămâni după ce fraţii Cătălin şi Adrian B. şi Vasile G., care au spart casa bodyguardului Florin Cristian Popescu, alias Porky, mort în urma incendiului de la Colectiv, cei trei au fost bătuţi crunt de prietenii lui Porky. Mai exact, cei trei au chefuit până după miezul nopţii într-un restaurant din Berceni, frecventat de interlopi, iar după ce s-au îmbătat bine au început să facă scandal. Întrucât angajaţii erau depăşiţi de situaţie, au solicitat sprijinul unui echipaj de la o firmă de pază privată care se afla în apropiere. Culmea, agenţii de pază erau chiar prieteni ai lui Porky, iar intervenţia acestora s-a lăsat cu vânătăi pentru fraţii care i-au spart casa bodyguardului de la Colectiv. "Când a fost incidentul acela, nu ştiam că ei erau cei care au spart casa lui Porky. Îmi părea rău că i-am cam bruscat, dar acum, că ştiu cine sunt indivizii, nu mai am niciun regret. Oricum, nu cred că vor avea viaţă bună în puşcărie, pentru că după gratii se află mulţi băieţi care l-au cunoscut şi l-au respectat pe Porky. N-aş vrea să fiu în locul lor", a spus unul dintre agenţii implicaţi în incidentul respectiv.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei trei fraţi, Cătălin şi Adrian B. şi Vasile G. îl cunoşteau pe Florin Cristian Popescu, alias Porky, în condiţiile în care locuiau la numai o stradă distanţă de acesta. Când au aflat că vecinul lor este internat în spital şi-au dat seama că apartamentul acestuia este pradă uşoară. Ca urmare, au spart uşa şi au luat din casa sărăcăcioasă a tânărului care se zbătea între viaţă şi moarte tot ce au considerat că poate fi vândut. Conform anchetatorilor, din banii obţinuţi de pe urma lucrurilor lui Porky şi-au cumpărat droguri şi băutură. Sursele citate au precizat, pentru Spynews.ro, că anchetatorii ştiau de mai mult timp cine a spart apartamentul lui Florin Cristian Popescu, dar au aşteptat să obţină probe. Hoţii sunt cunoscuţi de anchetatori pentru mai multe fapte de natură penală. Doi dintre ei au fost închişi pentru furt, însă au fost eliberaţi în anul 2011 după numai câţiva ani de detenţie, în timp ce al treilea a fost condamnat, în 2004, la 18 ani de închisoare, pentru o tâlhărie. Ca şi fraţii săi, acesta a fost eliberat condiţionat şi a ieşit în 2014, după ce a executat aproape 10 ani din pedeapsă.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro