Doliu în modă! Fondatorul casei Givenchy a murit

+3 click pentru
galerie

Hubert de Givenchy a murit. © Hepta

Celebrul designer Hubert de Givenchy a murit, la 91 de ani.

Hubert de Givenchy, designerul francez faimos pentru „little black dress” și pentru faptul că a îmbrăcat personalități precum Aubrey Hepburn și Jacki Kennedy, a murit.

Anunțul a fost făcut de partenera de viață, Philippe Venet, prin intermediul casei de modă Givenchy. Conform acesteia, Hubert de Givenchy a murit în somn, în noaptea de sâmbătă, în castelul său de lângă Paris.

„Cu multă tristețe anunțăm că Hubert Taffin de Givenchy a murit,” stă scris în comunicatul oficial, citat de Daily Mail.

Hubert de Givenchy a fost primul designer care a lansat o linie de modă de lux gata-de-purtat. A revoluționat moda internațională prin look-urile pe care le-a creat pentru Audrey Hepburn, care i-a fost prietenă și muză timp de 40 de ani.

Givenchy și-a deschis propria casă de modă în anul 1952, în Paris. Acesta a creat pentru companie până în anul 1995, când s-a retras.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro