I s-a spart casa, iar singurele lucruri care s-au furat aveau o imensă valoare sentimentală. Femeia a creat isterie pe internet cu postarea sa

Emma Netherwood, din Marea Britanie, trece prin momente teribile după ce inelul său de logodnă lăsat moştenire din străbunică în stră-străbunică a dispărut, după ce hoţii i-au spart casa.

De asemenea, aceasta a mai suferit o altă pierdere consistentă. O scrisoare de dragoste scrisă de bunicul ei, în perioada în care se afla în India, pe timpul celui de-al doilea Război Mondial. "Sunt devastată din cauza faptului că aceste lucruri la care ţineam foarte mult au dispărut. Aceasta este o imagine cu inelul, dar şi scrisoarea de dragoste. Îi rog pe toţi cei care s-ar putea să le găsească în magazinele de antichităţi să dea un semn", a scris Emma Netherwood. 

Mii de internauţi s-au mobilizat şi au share-uit imaginea.

Sursă foto Facebook Emma Netherwood

Citeşte şi

NCREDIBIL / Un celebru artist a vrut să îi facă o surpriză iubitei! A bătut la uşă şi i-a răspuns amantul! Aşa ceva numai în filme vezi!

Trăiesc o poveste de dragoste ca în basme! Cum reuşesc Cristina Deleanu şi Eugen Cristea să întreţină flacăra iubiirii şi după 30 de ani de căsnicie?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro