I-a spus tatălui că regretă că s-a căsătorit! Ce a urmat este o lecţie de viaţă pentru fiecare dintre noi

foto:hepta

Căsătoria este cel mai important pas pe care îl faci în viaţă şi ar trebui să fie pentru totdeauna, gând care a început să-i sperie din ce în ce mai mult pe tinerii de azi.

Povestea unui tânăr ce a clacat după jumătate de an căsătorie a devenit virală şi este o lecţie de viaţă pentru fiecare dintre noi. Bărbatul îşi cunoscuse soţia pe când erau doar nişte adolescenţi. S-au îndrăgostit şi au avut o relaţie de 10 ani, după care au hotărât să facă pasul cel mare şi să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

La scurt timp, acesta a început să regrete pasul făcut şi să creadă că mariajul nu este pentru el. Atunci, a mers la tatăl lui, iar răspunsul părintelui este unul impresionant.

“Fiule, ești egoist! Așa că am de gând să fac lucrurile cu adevarat simple: căsătoria nu este pentru tine.Nu te căsătorești pentru a fi fericit, te căsătorești cu cineva pentru a fi și mai fericit. Mai mult decat atat, căsătoria nu este pentru tine. Te căsătorești pentru a întemeia o familie. Căsătoria nu înseamnă un contract. Asta este doar o prostie. Te căsătorești pentru viitorii tăi copii. Cine vrei să te ajute să îi crești? Cine vrei să te ajute să le formezi o personalitate? Căsătoria nu este pentru tine. Nu este vorba doar despre tine. Căsătoria este despre persoana cu care te căsătorești!”, i-a spus tatăl, potrivit antena3.ro.

Vorbele tatălui l-au făcut să conştientizeze cât de mult îşi iubeşte de fapt soţia şi cât de fericit este să-i vadă zâmbetul zi de zi, dispărând orice urmă de îndoială din sufletul lui.

Citeşte şi:

Trucuri pentru machiaj! Cum îţi faci ochii să pară mai mari

A doua zi după nuntă, şi-a dat soţia în judecată! Era cu totul alta fără machiaj
 A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro