Iahtul de 7 milioane de euro al lui Remus Truică s-a "evaporat"! SPYNEWS a aflat totul despre ambarcaţiunea de lux!

În plin scandal penal al milionarilor Irina şi Remus Truică, iahtul de lux al acestora s-a "evaporat" din portul insulei exotice Saint Martin, unde cei doi deţin o casă de vacanţă.
Conform unor documente intrate în posesia SPYNEWS, celebrul iaht "Irina ESC", în valoare de şapte milioane de euro, pe care Truică i l-a făcut cadou soţiei sale în vemurile bune, înainte de escapada cu celebra Patricia Kaas, a dispărut recent de la ţărmul insulei Saint Martin, acolo unde milionarii români deţin o vilă.
Asta în condiţiile în care în urmă cu doi ani statul francez punea sechestru pe ambarcaţiunea de lux, din cauza unor datorii pe care le avea afaceristul român. Culmea, iahtul nu a plecat foarte departe, rămânând tot în Marea Caraibilor.
Iahtul a primit un nou nume, "IRINA" (s-a renunţat a ESC), iar în prezent are pavilion de Insulele Virgine Britanice. Chiar dacă s-a "evaporat" din zona Saint Martin în condiţii nu tocmai clare, vasul continuă să facă bani, el figurând pe o listă cu iahturi de închiriat.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro