"I-au ieşit intestinele prin abdomen!" Povestea şocantă a femeii de 200 de kilograme care nu a mai ieşit din casă de şase ani!

De mai bine de 25 de ani, o femeie din Hunedoara trăieşte un adevărat coşmar. Cântăreşte 200 de kilograme, este diagnosticată cu diabet, are probleme cardiace şi endocrine, iar necazurile nu se opresc aici. De mai bine de şase ani femeia nu a ieşit din casă şi este nevoită să trăiască de pe o zi pe alta cu o afecţiune necruţătoare: obezitate morbidă!

Felicia Lupea îşi aminteşte cu greu cum arăta o zi din viaţa ei înainte să se îngraşe considerabil. La început, diagnosticată cu diabet, femeia acumula orice mânca, fără nicio explicaţie medicală. În scurt timp avea să cântărească peste 100 de kilograme, iar până la cele 200 de kilograme care o chinuie astăzi nu a fost decât un pas. Apoi, bolile asociate au început să apară una câte una, ca nişte blesteme. Slăbitul devenea uşor, uşor, un vis extrem de îndepărtat, iar activităţile zilnice - aproape imposibil de efectuat. Astăzi, femeia din Hunedoara se uită în oglindă şi se întreabă cum a ajuns aici. Fiica ei a renunţat la serviciu pentru a o îngriji, iar de şase ani nu s-a putut bucura de o plimbare în parc cu nepotul. Fiecare zi este un coşmar pentru Felicia, iar odată cu trecerea timpului problemele de sănătate apar, parcă, din ce în ce mai accentuate şi mai grave. "Nu ştim şi nu ne putem explica cum a reuşit să se îngraşe atât. Nu a fost niciodată o femeie slabă, însă în urmă cu 25 de ani, atunci când a fost diagnosticată cu diabet, ea îşi aminteşte că a început să acumuleze. Apoi a fost prea târziu să mai facă ceva. Au apărut în timp problemele cardiace, endocrine, iar de curând ne confruntăm cu altele. I-au ieşit intestinele prin abdomen. În partea dreaptă i-a apărut o pungă, probabil de la fiere, nu ştim exact. Este o umflătură exact în zona abdomenului", a mărturisit fiica femeii, pentru SPYNEWS.ro.

"De şase de ani stă doar în pat"

"Dimineaţa îmi duc fiul la grădiniţă apoi vin să am grijă de mama. Îi pregătesc micul dejun, apoi stă în pat. Nu se poate deplasa prea mult singură, uneori merge la baie pe propriile picioare, alteori însoţită. De şase de ani stă în pat, nu mai are putere să spere", a adăugat fiica Feliciei Lupea, îndurerată.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro