I-au înterzis să vină la școală cu bastonul pentru nevăzători. Motivul este pur și simplu revoltător!

Fetița oarbă și mama ei/ foto: Facebook

Cazul unei fetițe nevăzătoare a revoltat o țară întreagă, după decizia școlii unde învață de a veni la unitatea de învățământ cu bastonull pentru nevăzători.

Lily-Grace Hooper are șapte ani, iar pe când avea patru zile, fetița a suferit un accident vascular care a lăsat-o aproape oarbă, iar acum vede lumina doar cu ajutorul unui ochi.

Deplasarea acesteia se face întotdeauna cu bastonul pentru nevăzători, dar școala la care învață a luat decizia de a-i interzice să vină în unitatea de învățământ cu acest obiect atât de necesar unei persoane aflate într-o situație similară.

Conducerea școlii a motivat această decizie scandaloasă și a declarat că totul s-a făcut pentru siguranța elevilor și a profesorilor și ca să evite ca Lily-Grace să se împiedice și să îi lovească pe colegii săi.

Părinții fetiței sunt foarte supărați și nu înțeleg de ce fetiței îi este interzis acest drept de a se ajuta de baston și se tem că Lily-Grace va deveni dependentă de cei din jurul ei pentru a se deplasa, în loc să învețe să meargă singură pe coridoarele școlii, informează Yahoo News!.

V.M

Citește și:

Raul Rusescu, la un pas să rămână orb! Fotbalistul a povestit experienţa oribilă prin care a trecut

I-au înterzis să vină la școală cu bastonul pentru nevăzători. Motivul este pur și simplu revoltător!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro