Ieri - puştoaică dolofană, azi - domnişoară senzuală! Transformare spectaculoasă a fiicei celui mai înfocat "câine roşu"

Mircea Rednic de mândreşte cu fiicele lui cu orice ocazie, însă puţini ştiu că mezina celebrului dinamovist este o adevărată bombă sexy acum. 
Luana Rednic a ieşit până acum în evidenţă doar cu performanţele sportive, cochetând la un moment dat cu tenisul, dar şi că îşi ajută tatăl din punct de vedere profesional. Însă din tânăra ştearsă de altădată nu a mai rămas nimic. Acum, în vârstă de 25 de ani, fiica celui poreclit "Strâmbul" s-a transformat într-o adevărată divă, iar potrivit surselor noastre, prin oraş ea este supranumită "impresara sexy", fiind deja mâna dreaptă a unuia dintre cei mai renumiţi antrenori dinamovişti, Mircea Rednic. Dacă în adolescenţă Luana nu obişnuia să se machieze, iar ţinutele ei erau mai mult spre zona de sport, acum ea a înlocuit pantalonii cu rochiţe strâmte şi extrem de scurte, iar tenişii cu pantofi cu toc. 
Sportivă de performanţă
Luana Rednic nu a fost atrasă de lumea fotbalului, ca tatăl ei, însă a practicat tenis de performanţă, numărându-se o bună perioadă printre cele mai bune jucătoare. După terminarea junioratului, tânăra nu a mai putut continua cariera şi a devenit antrenoare.
Surse imagini: Facebook/ predictiitenis.ro
Citeşte şi:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro