Atenție!
Conținut pentru adulți!

Imagine INTERZISĂ celor slabi de înger! Cum arată rănile Corinei Gabriela Ioniţă, după incendiul din Colectiv

Corina Gabriela Ioniţă, una dintre tinerele rănite în incendiul din clubul Colectiv, a postat o fotografie în care se poate observa evoluţia rănilor pe care le are în urma tragediei.

Tânăra este fericită că a supravieţuit incendiului din clubul morţii şi este optimistă că va scăpa de rănile grave pe care le are. În 40 de zile de la tragedie, se poate vedea că rănile s-au ameliorat.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 63 de persoane au murit până acum, iar multe dintre ele și din cauza unor infecții pe care le-au luat în spital.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

VERDICT FINAL dat de judecători! Ce soartă a avut ULTIMUL dintre patronii de la Colectiv care se afla în arest?
Și lui i s-a întâmplat în spitalul din România. Ce a pățit Cătălin Ilnițchi, unul dintre tinerii din Clubul Colectiv, transferat în Israel
Primele cuvinte ale lui Pavlos, băiatul care şi-a salvat prietenul invalid din incendiul din Colectiv, după ce a fost extubat
Ultimă oră! Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, rămâne în arest preventiv


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro