IMAGINI COMPROMIŢĂTOARE: Donald Trump, filmat în timpul unor orgii cu prostituate în Moscova. Reacţia preşedintelui

Donald Trump - foto: Hepta

Scandalul care zguduie întreaga planetă: Serviciile ruseşti ar avea imagini compromiţătoare cu preşedintele Donald Trump, în timpul unor orgii sexuale, cu mai multe prostituate, la Moscova. Reacţia preşedintelui SUA:  "Ştiri false - o întreagă vânătoare politică de vrăjitoare!", a scris pe Twitter Donald Trump.

E iar scandal, după ce, ieri, doi oficiali americani ai au afirmat că patru agenţii ale SUA i-au prezentat lui Donald Trump mai multe imagini cu el în timp ce îşi făcea de cap cu nişte prostituate la un hotel din Moscova. Imaginile ar fi fost realizate de serviciul secret rus pentru a avea cu ce sa îl şantajeze în viitor. Evident, preşedintele Donald Trump a negat vehement informaţiile. "Ştiri false - o întreagă vânătoare politică de vrăjitoare!", a scris pe Twitter Donald Trump.

Mai mult, astăzi, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse a afirmat că Kremlinul nu are niciun 'kompromat' cu privire la Trump". Termenul 'kompromat' este un jargon sovietic care esra folosit atunci când erau adunate informaţii compromiţătoare împotriva unor persoane susceptibile să fie santajate.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro