IMAGINI EXCLUSIVE! El este interlopul care l-a dat pe Florin Salam pe mâna procurorilor DIICOT!

+3 click pentru
galerie

"Poetu" a "picat" pe interceptări

Florin Salam a fost audiat, astăzi, la sediul central al DIICOT, în legătură cu un proxenet celebru din Giurgiu, care susține că este nașul său și care i-ar fi „furnizat” celebrului interpret de manele prostituate de lux.

Artistul ar fi fost chemat ca martor după ce procurorii au interceptat o convorbire între Dan Dumitru, zis Poetu și o tânără pe care acesta o anunța că trebuie să întrețină relații sexuale cu „nașul său”, care ar fi „Florin Salam”, într-un hotel din Craiova. Ancheta DIICOT a fost declanșată încă de anul trecut.

Dan Dumitru, fost Daia, zis„ Poetu”, a fost atunci acuzat că, împreună cu fratele său, zis Bodo, ar fi pus pe picioare o reţea de prostituate, minore și majore, care lucrau atât în țară cât și în străinătate, în special pe teritoriul Germaniei. Pentru a fi protejat împotriva altor grupări de crimă organizată, Poetu ar fi plătit taxă de protecție clanului Butoane, care controlează autoritar județul Giurgiu. Dat în urmărire, Poetu a fugit din țară și s-a stabilit pe teritorul Marii Britanii, de unde ar continua, nestingherit, să-și coordoneze afacerile. În lumea interlopă, acesta este cunoscut ca un mare amator de mașini de lux și petreceri scumpe, de la care nu lipseau cei mai în vogă lăutari.

VEDEŢI LA ORA 0.00, PE WWW.SPYNEWS.RO, LEGĂTURILE DINTRE INTERLOPUL "POETU" ŞI O FEMEIE MĂRITATĂ DIN SHOWBIZ!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro