Imagini inedite cu Elodia şi Cioacă, rupte parcă din filmele de dragoste Uite cum se sărutau şi alintau! / Video

Noi înregistrări cu avocata Elodia Ghinescu şi fostul poliţist Cristian Cioacă au fost făcute publice. Unul dintre cele două filmuleţe, prezentate de ziarulring.ro, conţine o secvenţă tandră, ruptă parcă dintr-un film de dragoste. Elodia şi Cioacă se sărută şi par foarte îndrăgostiţi şi fericiţi.


În cel de-al doilea filmuleţ realizat, probabil, în anul 2006-2007, cu ocazia zilei de naştere a lui Cristian Cioacă, putem vedea cum Elodia îşi alintă soţul. În înregistare se aude foarte clar vocea Elodiei spunând: "Kiki!... Kiki, dragă! La mulţi ani de ziua ta! Să trăieşti, să înfloreşti!...".

La începutul acestei săptămâni, avocata Maria Vasii, care îl reprezintă pe Cristian Cioacă, a depus în faţa instanţei Tribunalului Argeş, ca probă în proces, un CD cu vocea Elodiei care ar trebui  să completeze probatoriul de la dosar . În varianta în care judecătorul va dispune refacerea anchetei, cerută insistent de Cioacă şi avocata lui, procurorii ar trebui s-o caute pe Elodia prin Interpol şi cu ajutorul amprentei vocale (caracteristică a persoanei alături de amprenta digitală şi de culoarea ochilor), care nu poate fi schimbată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro