Imagini inedite la „Chefi la cuțite”! Un preot a venit să impresioneze juriul emisiunii
Publicat pe 08.03.2016 la 11:12 Actualizat pe 08.03.2016 la 11:14
Dragostea pentru bucătărie nu ține cont de meserie. Un preot din Dâmbovița își încearcă norocul marți seară la „Chefi la cuțite” și speră să reușească să îi impresioneze pe chefi să-l treacă mai departe.
Dragostea pentru bucătărie nu ține cont de meserie. Un preot din Dâmbovița își încearcă norocul marți seară la „Chefi la cuțite” și speră să reușească să îi impresioneze pe chefi să-l treacă mai departe.
Eduard Tiță este preot și profesor de religie și totodată un mare pasionat de gastronomie. Povestește că dragostea pentru gătit i-a fost insuflată în familie, iar acum îi place mult să pregătească tot soiul de rețete interesante. Pe placul lui sunt mâncărurile tradiționale românești, cărora însă le dă mereu o notă exotică.
„Sunt gourmand, îmi place să mănânc, dar nu am fost niciodată bucătar și nici nu am gătit vreodată într-un mediu mai profesionist. Pasiunea pentru gătit o am mai de demult. Bunica gătea dumnezeiește și întotdeauna eram atent la ce face”, povestește el. Și dacă pasiunea pentru bucătărie este moștenire de familie, și meseria și-a ales-o la fel, majoritatea băcrbaților din neamul său având această chemare. Credința i-a fost pusă la încercare atunci când s-a îmbolnăvit de cancer, luptă din care Eduard a ieșit învingător: „Fac trei ani de la operație. Nu pot spune niciodată după un astfel de diagnostic că ești bine, dar eu zic că da.”
Ce preparat va alege acesta să gătească la „Chefi la cuțite” și, mai ales, ce reacție vor avea jurații și care va fi verdictul lor, telespectatorii Antena 1 vor afla marți, 8 martie, de la 20.30.