Imagini INTERZISE celor slabi de înger! A trăit doi ani cu un chist ORIBIL la OCHI! Când a decis să îl extirpe, întregul moment a fost filmat!

Un copil în vârstă de doar doi ani, suferea de o afecţiune gravă. Un chist imens i-a crescut în jurul unui ochi, chiar în zona cearcănelor. După ce s-a chinuit multă vreme cu această infecţie, cel mic a fost supus unei intervenţii chirurgicale complicate pentru a scăpa de această problemă.

Întreaga intervenţie a fost filmată. Pentru a reuşi să extirpe chistul periculos, care arată mai mult ca inflamaţie locală, medicii au fost nevoiţi să facă o incizie în piele de aproximativ 7-8 mm cu ajutorul unui bisturiu. Astfel, nu doar pielea, dar şi peretele chistului a fost secţionat, pentru ca infecţia să poată fi eliminată.

La finalul operaţiunii, medicii au cusut pielea din jurul ochiului. Aflaţi mai multe detalii urmărind aici întrega filmare. Atenţie, însă, imaginile sunt mai mult decât şocante!

Foto: Captură Youtube

M.T.

Citeşte şi:

Nu privi aceste imagini dacă eşti sensibil! Şi-a stors un punct negru ORIBIL de după ureche! Ce a urmat a fost GROAZNIC!

Imagini GROAZNICE! A trăit 20 de ani cu un COŞ de mărimea unui OU pe CAP, apoi a decis să îl SPARGĂ în direct, la televizor

Ai mai pomenit aşa ceva? Şi-a stors un COŞ din cerul GURII! Dacă eşti sensibil, mai bine nu privi aceste imagini


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro