"Impresarul" Aurei Urziceanu înşela artiştii dându-se drept femeie!

+6 click pentru
galerie

Radu Muşetesc, autointitulatul "impresar" al Aurei Urziceanu

Spynews prezintă detalii incredibile despre autointitulatul "impresar" al Aurei Urziceanu. Arestat pentru viol şi acuzat de propria sa mamă de rele tratamente aplicate minorilor, Radu Muşetescu este din nou pus la zid: el este acuzat că a comis înşelăciuni în numele cunoscutei interprete.

În perioada în care Radu Muşetescu apărea cu surle şi trâmbiţe drept impresarul artistei Aura Urziceanu, încerca să tragă pe sfoară tinere naive ce se aflau în căutarea celebrităţii. Astfel, din postura de "impresar", acesta se dădea drept artista Aura Urziceanu şi atrăgea tinere dornice de celebritate într-o capcană.

Una dintre tinerele care s-a prins rapid de planul fără scrupule al lui Radu Muşetescu este Ramona Marin.Tânăra din Târgovişte a declarat pentru Spynews că s apelat la ajutorul artistei, nebănuind nicio clipă că în spatele monitorului nu era Aura Urziceanu, ci "impresarul". Acesta o sfătuia pe tânăra în vârstă de 23 de ani să ia legătura cu Radu, pentru că el este omul ei de încredere şi cel care o va impresaria şi o va ajuta să ajungă o mare artistă. Aparent, Radu Muşetescu o înscria pe tânără Ramona la un curs de canto, însă nu gratis.

Ramona trebuia să achite o taxă de înscriere de 150 de euro, bani care ar fi ajuns întâi la "impresar", iar mai apoi la cea ce urma să îi fie profesoară, Crina Mardare. Cursul costa 200 de lei pe săptămână.

Ramona Marin a luat legătura cu Radu Muşetescu, iar acesta s-a dovedit a fi din ce în ce mai interesat de "talentul" tinerei aspirante la succes.

"M-a sunat şi trebuia să ne întâlnim să îi dau banii, cei 150 de euro, dar am avut noroc cu mama care m-a atenţionat că ceva nu e în regulă. Îmi cerea prea puţini bani, o astfel de şcoală costă cel puţin 1.000 de euro. Nu m-am gândit nicio clipă că nu ar putea fi Aura Urziceanu, pentru că avea limbaj din lumea muzicală. Sunt sigură că nu sunt singura care a căzut în capcana acestui Radu Muşetescu", a declarat tânăra, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

În urmă cu câteva zile, "impresarul" Aurei a fost arestat, fiind acuzat că a violat două tinere, împreună cu un prieten. De parcă nu era destul, Radu Muşetescu se pare că a filmat orgia.

Citeşte şi:

Cine sunt "oamenii legii" de fapt? Poliţistul care a făcut show pentru un hamac, indulgent cu drogaţii!

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro