Impresarul bătăuş e convins că Alexandra Stan se întoarce la el! Află ce a făcut Marcel în ultimele 24 de ore!

Scandalul declanşat ieri de Alexandra Stan pare să-şi fi atins scopul. Marcel Prodan, impresarul bătăuş a bătut în retragere şi pare să fie destul de afactat de evoluţia evenimentelor.

Atunci când a lovit-o, Marcel cu siguranţă că nu s-a gândit la cea avea să urmeze. Alexandra Stan a coborât de pe pediestalul de supervedetă internaţională şi a apărut în faţa opiniei publice cu ochii vineţi, explicând că a fost bătută cu cruzime de impresarul ei. În timp ce Alexandra vorbea pe toate posturile de televiziune, bărbatul s-a făcut una cu pământul. Iniţial, nu a vrut să răspundă la telefon, după care l-a închis de tot. A evitat să iasă prin oraş, mai ales că fotografia lui era în toată presa. N-a mai călcat nici pe la studio, el preferând să se închidă în casă

Conform unor apropiaţi, Marcel este convins că nu i se va întâmpla nimic rău după ce toată această poveste se va încheia. Mai mult, bărbatul crede că Alexandra se va întoarce să lucreze cu el, mai ales că până acum el a fost cel care i-a administrat toate contactele cu casele de discuri din străinătate, cluburi şi impresari străini.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro