Încă o lovitură pentru Gigi Becali! Procurorii cer un an în plus de închisoare pentru latifundiar

Gigi Becali a mai primit o lovitură! Procurorii cer spor de pedeapsă de un an de închisoare pentru acesta!

Astăzi, Magistraţii Tribunalului Bucureşti vor anunţa hotărârea în urma cererii pe care Gigi Becali a făcut-o pentru contopirea pedepselor din dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi din cazul "Valiza".  Becali vrea să facă din două pedepse una. Alături de noii avocaţi,  acesta speră să obţină contopirea pedepselor cu închisoarea, astfel încât să execute trei ani după gratii. Dacă decizia magistraţilor va rămâne însă neschimbată, Gigi Becali ar urma să execute patru ani de închisoare, în loc de trei ani.
Şi asta nu e tot! Potrivit legii, având în vedere că urmărirea penală a început înainte ca acesta să primească vreo condamnare, instanţa poate să dea astăzi un surplus de pedeapsă de până la cinci ani de închisoare.

Becali a fost condamnat, pe 20 mai, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu. Totodată,  pe 4 iunie, acesta a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals acte în dosarul 'Valiza'.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro