Incendiu în Timişoara! Patru copii au fost găsiţi carbonizaţi

Incendiu în Timişoara! Patru copii au fost găsiţi carbonizaţi © pressalert.ro

De nedescris ce a avut loc într-o locuinţă din Timişoara, după ce a fost cuprinsă de flăcări. Patru copii au fost găsiţi fără viaţă!

Miercuri seară, un incendiu puternic a izbucnit pe o stradă din Timişoara. Autorităţile s-au sesizat imediat şi au ajuns la faţa locului, încercând din răsputeri să stingă flăcările devastatoare.

Incediul a avut loc în încăperea în care se aflau copiii familiei. Pompierii au intrat în locuinţă şi au încercat să-i salveze pe cei aflaţi înăuntru. În casa cuprinsă de flăcări se aflau cinci copii, cu vârste cuprinse între 3 luni şi 14 ani. Singurul care a reuşit să scape cu viaţă a fost băiatul de 14 ani

Ambulanţele sosite au oferit îngriji medicale şi altor persoane din apropiere, trei adulţi şi un băiat fiind transportaţi de urgenţă la spital. Oamenii care au fost la faţa locului în momentul în care tragedia s-a produs sunt marcaţi de cele întâmplate. "Băiatul a zis că era cu copii în casă, s-a dus la bucătărie să ia lapte pentru cel mic. Când s-a întors deja nu mai putea să intre în dormitor, fumul era deja prea gros și a trebuit să iasă afară, s-a dus direct la vecin. Copii erau singuri, mama a venit la vreo 10-15 minute după ce a ieșit băiatul afară, probabil a sunat-o. Era disperată când a ajuns, a intrat în casă, dar n-a putut să înainteze prea mult, era fum gros.", susţine un martor.

În urma tragediei din Timişoara, ISU Timiş a declarat faptul că cei patru copii din casă au fost găsiţi morţi.

Mama îşi neglija copiii

Vecinii nu au o părere bună despre felul în care mama se comporta cu micuţii, considerând că îi neglija şi îi lăsa mai mereu singuri. "Am făcut plângere la protecția copilului și m-a bătut. A pus cameră de luat vederi să vadă dacă intră cineva. Ea stă în altă parte și monitorizează copiii. Merge la case de pariuri, jocuri de noroc", a declarat o vecină
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro