Incendiu la Gara de Nord! Un tren a luat foc

foto: România TV

Un incendiu de proporţii a avut loc, duminică seara, la Gara de Nord, din Capitală.


Călătorii aflaţi în Gara de Nord, din Capitală, au tras, duminică seară, o sperietură zdravănă. Vagonul unui tren dezafectat a luat foc.

Bogdan Lucian Mutu, purtator de cuvant al ISU Banat, a spus că nu se cunoaşte sursa izbucnirii flăcărilor şi că nu este exclus ca focul să fi izbucnit din cauza unor oameni fără adăpost.

"Este vorba despre un vagon dezafectat care a ars in intregime si alte trei vagoane vecine au fost afectate. La fata locului s-au deplasat trei autospeciale si 16 subofiteri de la ISU Banat. Inca nu se cunoaste sursa care a stat la originea izbucnirii incendiului, dar nu este exclus sa li se datoreze unor oameni fara adapost. Incendiul este in curs de lichidare, iar dupa finalizarea operatiunilor de stingere se va putea cerceta locul. Pana acum nu avem cunostinta ca ar exista victime, acest lucru fiind cu precizie stabilit doar dupa lichidarea sinistrului", a declarat Bogdan Lucian Mutu, purtator de cuvant al ISU Banat, potrivit România TV.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră şi, din primele informaţii obţinute de la faţa locului, nu ar fi produs victime.

Citeşte şi:

Incendiu puternic într-un hotel din Arad! Mai multe persoane au fost evacuate

VIDEO / A aşezat 6.000 de beţe de chibrit unul lângă altul, iar mai apoi le-a dat foc! Ce s-a întâmplat apoi e absolut senzaţional

Incendiu la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti! Şase autospeciale intervin pentru stingerea focului

Incendiu de proporții în Rucăr! Pompierii au intervenit imediat

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro