INCREDIBIL Cristi Borcea şi Gică Popescu, suspecţi într-un dosar de contrabandă cu ţigări!

Numele fostului internaţional Gheorghe Popescu şi al fostului finanţator al FC Dinamo Bucureşti, Cristian Borcea, ar fi fost implicate într-un dosar instrumentat de DNA Constanţa, în legătură cu o grupare de contrabandişti specializată în traficul de ţigări la graniţa Ucraina – România.

Potrivit unor surse judiciare, citate de anchetespeciale.ro, în urmă cu trei ani, procurorii DNA Constanţa au deschis un dosar pentru destructurarea unei grupări de traficanţi de ţigări, foarte bine organizată, care reuşea să plaseseze pe piaţa din România cantităţi uriaşe de tutun de contrabandă. Sursele citate spun că procurorii au probat faptul că ţigările erau aduse pe Dunăre, din Ucraina până la Chilia, de unde acestea erau transportate cu barca, până la Tulcea, prin Mila 23. În plus, existau informaţii că traficanţii au construit într-o locaţie necunoscută şi un depozit în care păstrau cantităţi mari de tututn.  În timpul verificărilor, pe lista de suspecţi ar fi apărut, conform site-ului menţionat şi numele lui Gică Popescu şi Cristi Borcea.

Una din bărcile lui Gică Popescu folosită la transportul ţigărilor

Pe măsură ce au documentat cazul, procurorii DNA au stabilit că fostul mare fotbalist Gică Popescu controlează o flotă de vase rapide, folosite la transportul de persoane, iar una dintre aceste ambarcaţiuni ar fi fost folosită de traficanţi. În plus, potrivit anchetespeciale.ro, cu puţin timp înainte ca în ţară să fie adus un transport important de ţigări de contrabandă, Gică Popescu şi Cristi Borcea veneau în Delta Dunării şi organizau petreceri în zona Roşca Buhaiova, unde invitau mai multe oficialităţi, în aşa fel încât grosul de forţe al Poliţiei de Frontieră să fie concentrat în acest perimetru. Cu toate acestea, în cele din urmă pe numele celor doi nu s-a început urmărirea penală. Ca o coincidenţă, depozitul secret al traficanţilor de ţigări a fost găsit relativ aproape de locul în care Gică Popescu şi Cristi Borcea obişnuiau să petreacă sau să pescuiască. Mai mult, după acţiunea autorităţilor, cei doi nu au mai fost văzuţi niciodată în zonă.

Citeşte şi  Scandal în puşcărie! Mihai Stoica, bătut de doi "câini": "A primit prima corecţie"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro