Incredibil! Cui cere ajutorul "criminalul de pe Facebook" să-şi dovedească nevinovăţia!

Nicu Cristea este acuzat că a ucis-o pe Eliza Dragne, tânăra pe care a cunoscut-o pe Facebook

A  bătut şi apoi a înjunghiat cu şurubleniţa o tânără pe care a cunoscut-o pe Facebook şi acum încearcă orice ca să scape basma curată. Nicu Cristea a fost arestat pentru omor, iar avocatul lui a făcut o solicitare instanţei, la primul termen care i-a uimit chiar şi pe magistraţi.
Nu a vrut să dea nicio declaraţie pe parcursul anchetei, însă, în faţa magistraţilor, la primul termen, Nicu Cristea şi-a luat inima-n dinţi şi a spus că regretă fapta e care a făcut-o, mai exact că el este cel care a lovit-o şi abandonat-o pe câmp pe Eliza Dragne.
Avocatul lui, în schimb, nu cedează aşa uşor, cu toate că toate probele de la dosar în incriminează pe clientul său. Apărătorul "criminalului de pe Facebook" a făcut o solicitare nemaiîntâlnită până acum, iar instanţa a admis cererea acestuia. "Admite cererea formulată de avocat Mitroi Alexandru, apărătorul ales al inculpatului Cristea Nicu Alin, şi amână cauza pentru când i se va da acestuia posibilitatea de a discuta cu inculpatul probatoriile pe care urmează să le propună. Se va emite adresă către Administraţia de Meteorologie Bucureşti pentru a ne preciza care erau condiţiile climatice, atmosferice în zona comiterii crimei în după - amiaza datei de 21.11.2014 între orele 21,00- 24,00.", se arată în soluţia instanţei.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro