INCREDIBIL! I-au văzut cadavrul şi au trecut pe lângă el! Ce au crezut că e de fapt?

O femeie de 31 de ani, Rebecca Cade, a murit dintr-o traumă la cap pe care a suferit-o după ce a fost atacată. Localnicii i-au văzut trupul, dar nu au avut nicio reacţie din cele pe care le-ar avea un om normal!

Conform washingtonpost.com, cadavrul a fost descoperit lângă un gard de fier. Lucrătorii din zonă au crezut că ce aveau în faţa ochilor era o decoraţiune de Halloween şi au vrut s-o înlăture.

Când greşeala a devenit clară, poliţia a fost chemată. O femeie a trecut pe lângă corpul Rebeccai în timp ce-şi ducea copilul la şcoală. "Am crezut că cineva joacă feste cuiva şi că e o farsă pentru constructori. Era atât de îngrozitor încât am crezut că farsa a mers prea departe", a declarat femeia.

Ucigaşul, Donnie Cochenour, în vârstă de 27 de ani a fost arestat. Oficialii consideră că o ceartă a avut loc între agresor şi victimă. O urmă de sânge i-a făcut să creadă că victima fugea de Donnie şi că a încercat să se urce pe gard şi să scape de el fiind în incinta clădirii. În timpul conferinţei de presă, s-a dezvăluit că femeia ar fi murit chiar pe gardul cu pricina.

Sursă foto: Youtube
A.C.
Citeşte şi:

VIDEO / O româncă a lovit mortal un italian. A condus cu picioarele pe bord, cu sticla de vin în mână, cântând manele

TRAGIC! A fost UCISĂ încă o jurnalistă din Ucraina

Cristian Cioacă rămâne în închisoare! Instanţa a amânat judecarea contestaţiei împotriva condamnării


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro