INCREDIBIL! Mama românului mort în tragedia din Ucraina l-a rugat să NU urce în avionul morţii

Andrei Anghel, un cetăţean româno-canadian, a murit în tragedia aviatică de la graniţa Ucrainei cu Rusia, pe data de 17.07, atunci când o rachetă a separatiştilor a lovit avionul MH17, la bord se aflau 298 de persoane. Mama lui Andrei a insistat ca băiatul să nu se urce în avion.

Andrei Anghel avea dublă cetăţenie, româno-canadiană, şi studia medicină în România. Acesta a murit în dezastrul aviatic alături de iubita sa, Olga, şi ea studentă la noi în ţară. Ca un presentiment, mama lui Andrei l-a rugat pe acesta să nu mai plece în vacanţă, însă, din păcat, acesta nu a vrut să amâne plecarea.

"Mama lui ne-a spus că Andrei suferea recent de răceală. Ea a afirmat că în ultima conversaţie cu el i-a spus să-şi amâne vacanţa pentru a-şi reveni complet. Dar el a asigurat-o că va fi bine", a declarat Tammie Sutherland, o jurnalistă canadiană.

A.C.

Citeşte şi:

Se urmăresc? Victor merge în aceleaşi locuri în care ştie sigur că va veni şi Bianca... În timp ce ea se uita la lună... el era la câţiva metri distanţă

Scandal monstru cu asistentele "păcătoase"! Ana a vrut să îi dea un picior în față, iar Loredana a fost pe punctul să îi spargă capul cu geanta
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro