INCREDIBIL! Primul lucru pe care l-a făcut Maria Ghinea după ce a fost împuşcată în cap!

Invitată la emisiunea "Dincolo de aparenţe" a Florentinei Fântânaru, interpreta de muzică populară Maria Ghinea a vorbit deschis despre unul dintre cele mai dramatice momente din viaţa ei.

Împuşcată în cap de fostul soţ, în urmă cu aproape 14 ani, cântăreaţa a mărturisit că primul lucru pe care l-a făcut în momentul în care şi-a revenit a fost să... cânte! "A fost primul lucru pe care l-am făcut. Înainte de a vorbi, am cântat. Eram solistă la ansamblul Scorniceşti şi nu puteam să stau chiar trei luni acasă, pentru că trebuiau să mă propună pentru pensionare. Mergeam la ansamblu, chiar dacă nu făceam nimic. Veneam într-o zi de acolo şi am început să cânt, iar colegul meu, sunetist, care mă ducea acasă s-a speriat. A oprit maşina şi a zis <<Cânţi! Înseamnă că vei vorbi>>. Nu ştiu ce am cântat. Cântam, dar nu puteam vorbi", a mărturisit Maria Ghinea. După opt zile de comă, medicii spuneau că, în cel mai bun caz, interpreta va fi o legumă. Şi-a revenit însă miraculos. "Am plecat acasă sub semnătură după două-trei săptămâni. Eram într-un salon în care au murit vreo doi-trei oameni. Ei îmi spuneau <<Stai liniştită, o să te faci bine, o să cânţi, o să ai nepoţi>>. Și s-a adeverit...", a mai spus cântăreaţa.

Alte detalii incredibile din viaţa Mariei Ghinea doar la "Dincolo de aparenţe", sâmbătă de la 13:00.

Citeşte şi   Fiul lui Adrian Iovan, o nouă strategie în războiul cu iubita pilotului!

Oana Frigescu, scandal de 100.000 de euro cu fostul soţ! Ce turnură a luat procesul dintre fosta prezentatoare TV şi Andrei Badiu!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro