INCREDIBIL! Şi bătută, şi dată afară! Învăţătoare lăsată fără catedră fiindcă i-a filmat pe elevii care o loveau!

+4 click pentru
galerie

Elevele au fost martore la bătaia aplicată profesoarei

Scandalul de la şcoala din judeţul Ilfov unde un cadru didactic a fost agresat de elevi s-a încheiat într-un mod incredibil. Profesoara bătută s-a ales cu un dosar penal şi a fost suspendată din funcţie!

Noi amănunte halucinante ies la iveală în cazul agresiunii din şcoala din localitatea ilfoveană Lipia. Profesoara despre care Spynews.ro a dezvăluit că a fost bătută de elevi, chiar la catedră, a rămas fără locul de muncă. Motivul: i-a filmat fără acordul lor pe elevii bătăuşi şi pe directoarea care nu a vrut să ia măsuri drastice. Contactată de jurnaliştii noştri pentru a explica cum au fost sancţionaţi elevii care au pocnit-o pe profesoară, directoarea şcolii generale Lipia a declarat că profesoara bătută a fost singura vinovată. "Nu ştiu despre o filmare cu respectiva agresiune. Ştiu doar că profesoara la care faceţi referire a fost suspendată din funcţie de anul trecut. Filma cu camera ascunsă pe toată lumea. Chiar şi pe elevi îi filma, fără acordul lor sau al părinţilor. Acum are dosar penal, fiindcă a filmat ilegal. Nu pot spune mai multe...O să vă caute avocaţii noştri", a avertizat directoarea şcolii în care s-a petrecut agresiunea.

Agresată in timp ce suna la 112

Spynews a făcut public un film realizat anul trecut şi postat abia în urmă cu două-trei zile de către profesoara bătută de elevi. Probabil sătulă să o ia pe coajă şi să nu aibă nicio probă împotriva elevilor agresivi, cadrul didactic avea în ziua în care a încasat bătaia o camera ascunsă. În momentul în care unul dintre elevi a început să o ameninţe, profesoara a pornit dispozitivul şi a reuşit să înregistreze totul: sunetul produs de pumnul primit în creştetul capului, exclamaţiile celorlalţi elevi şocaţi de fapta violentă, precum şi apelul la 112. Culmea, exact când cerea ajutorul Poliţiei, profesoara a fost agresată din nou de elevi, de aceasta dată "doar" verbal.

Citeşte şi:

VIDEO EXCLUSIV Imagini şocante într-o şcoală din România! Profesoară bătută în clasă, de elevi!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro