Informaţii noi ies la iveală privind crima de la coaforul din Titu. Ce se întâmplă cu cazul militarului care şi-a ucis iubita

+3 click pentru
galerie

Alexandra Marin a fost ucisă de iubitul său într-un coafor din Titu © Foto: Arhivă

Au apărut noi informaţii în cazul crimei teribile din luna ianurie din Titu, atunci când militarul Florin Oprea şi-a înjunghiat mortal iubita într-un coafor.

După crimă, familia Alexandrei Marin a precizat că poliţia a fost anunţată în mai multe rânduri cu privire la tensiunea şi ameninţările la care a fost supusă vctima, dar oamenii legii nu au acţionat aşa cum ar fi trebuit. Astfel, în urma verificărilor care au fost făcute de Direcţia Control Interne, şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, a precizat că au fost descoperite posibile abateri disciplinare privind acest caz. Şeful Poliţiei Române a solicitat ministrului de Interne să se facă o cercetare prealabilă a inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa, potrivit Observator.tv.

„Au existat în spaţiul public mai multe afirmaţii ale rudelor femeii ucise, în sensul că starea de tensiune şi ameninţările la care a fost supusă victima fuseseră aduse la cunoştinţa poliţiei din Titu, de mai multe ori anterior omorului. Am cerut atunci să verific acele afirmaţii şi am cerut Direcţiei Control Intern din cadrul IGPR să facă o investigaţie în acest caz. Vă pot confirma că în urma verificărilor făcute, s-au identificat posibile abateri disciplinare, motiv pentru care am înaintat materialul conducerii Ministerului Afacerilor Interne şi am propus cercetarea prealabilă a inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa - pentru că această această funcţie intră în competenţa de numire a ministrului”, a declarat şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, potrivit sursei citate.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro