Îngrozitor! A ieșit de la medic și a murit în curtea spitalului

Femeie moartă în spital / foto:adevarul.ro

O femeie a murit la numai câteva minute după ce a ieșit din cabinetul medicului căruia îi ceruse ajutor.

Niculina Bolocan, în vârstă de 55 de ani, a murit ieri în curtea spitalului din care fusese externată cu doar câteva ore înainte, de la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Pitești.

După ce a ajuns acasă, femia a început să acuze dureri foarte mari de cap, așa că s-a întors la spital pentru a cere ajutor.
Medicul care a consultat-o i-a spus însă să meargă la urgenţe sau direct acasă. Abia a mai apucat să iasă din cabinet şi să facă vreo câţiva paşi până în curtea spitalului, că femeia s-a prăbuşit fără suflare.

Fratele femeii, care o însoţise la spital, a sunat la 112. Echipajului de la Ambulantă, sosit la faţa locului, nu i-a rămas altceva decât să constate decesul, informează adevarul.ro.

Asistentele și medicii de la fața locului i-au sugerat acestuia să sune la urgențe, fără ca ei să facă acest lucru.

”Pacienta s-a prezentat direct, însoţită de familie, la secţia de Psihiatrie, solicitând un consult. Medicul care asigura urgenţele a consultat pacienta şi deoarece a constatat că prezenta probleme de sănătate care nu puteau fi rezolvate în secţie, a decis că trebuie trimisă la Spitalul Judeţean, pentru diagnosticare şi stabilizare. După cum ştiţi, distanţa între secţia de Psihiatrie şi sediul Spitalului Judeţean este de 1,5 şi 2 km. Din informaţiile pe care le am, pacienta a decis să meargă împreună cu familia la UPU. Imediat cum a ajuns la maşină, pacientei i s-a făcut rău. Personalul din secţie a fost anunţat. Medicul, împreună cu personalul din Secţia Psihiatrie a acordat primul ajutor. Din păcate, în scurt timp, a survenit, stopul cardio-respirtor, care a fost resuscitat până la sosirea ambulanţei, de personalul din secţie. Din păcate, pacienta a decedat”, a declarat Marius Pascu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş.

V.M

Citește și:

REVOLTĂTOR! O femeie a fost lăsată să moară chiar lângă Spitalul de Urgență


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro