VIDEO / Înregistrare în masă în ARMATĂ. Sute de studenţi au fost fotografiaţi aşteptând să se înroleze

© Sursa foto: Infoalert.ro

Sute de studenţi din Coreea de Nord au fost fotografiaţi aşteptând să se înroleze în armată. Valul de înscrieri vine în urma crizei din Peninsula Coreeană, informează Daily Mail. Mai mult, liderii militari de la Phenian susţin că trei milioane şi jumătate de cetăţeni, printre care mulţi studenţi, muncitori şi soldaţi pensionaţi, s-au înrolat în armată ca să lupte împotriva "gangsterului" Donald Trump. Ei sunt dispuşi să riposteze şi împotriva noilor sancţiuni economice adoptate de ONU, potrivit jurnaliştilor de la The Sun.

Înregistrarea în masă a avut loc în urma escaladării tensiunilor în peninsulă la cel mai înalt nivel din 1952 şi până în prezent, scriu cei de la zf.ro. Liderul de la Phenian a ameninţat că are în plan testarea unor rachete în apropierea insulei Guam.

În urmă cu două zile, cel mai puternic om de pe Pământ, Donald Trump, a declarat că liderul nord-coreean Kim Jong-un "va regreta sincer" acțiunile oștile împotriva teritoriului SUA sau împotriva aliaților SUA. Avertismentul a fost făcut la câteva ore după ce, într-o postare pe Twitter, afirma că armele americane sunt deja "încărcate și armate" ca să combată orice amenințare reprezentată de Coreea de Nord.

"Dacă îndrăznește să declanșeze o amenințare sub formă unei amenințări evidente-ceea ce el face de ani de zile-sau dacă face ceva în ceea ce privește Guamul sau orice teritoriu american sau un aliat american, va regretă sincer", a mai declarat Donald Trump, potrivit ziare.com.

Oficialii din Rusia şi China au elaborat un proiect pentru atenuarea crizei dintre Statele Unite şi Coreea de Nord.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro