Înregistrări bombă cu femeia care şi-a dat propriul copil, la mica publicitate! Strigător la cer!

Femeia care a spus în faţa întregii ţări că regretă că şi-a dat propriul copil prin anunţ la mica publicitate, ca pe un obiect, a fost prinsă în flagrant, iar mai multe înregistrări cu aceasta arată ce i-a pregătit "mama" micuţului ei de nici doi anişori!
"Acces Direct" prezintă, începând cu ora 17.00, mai multe înregistrări cu Ana, individa care şi-a abandonat copilul apelând la o manevră incredibilă: a dat anunţ la mica publicitate în care susţinea că doreşte să angajeze o bonă, pentru o scurtă perioadă, iar după ce a scăpat de "povară", a dispărut fără urmă. L-a lăsat pe Sevi, băieţelul ei, luni la rând în grija bonei, iar ieri, fiind invitată la emisiunea "Acces Direct", Ana a susţinut că regretă tot ce a făcut. Însă mai multe înregistrări demonstrează că realitatea este cu totul alta! Mai mult, femeia s-a arătat dispusă să ia copilul de la bona la care l-a abandonat şi să îl... VÂNDĂ unui bărbat pe care abia îl cunoscuse!

VEDEŢI ÎNREGISTRĂRILE BOMBĂ ASTĂZI, LA "ACCES DIRECT", ÎNCEPÂND CU ORA 17.00!

Abandonat de mamă
Pe 7 octombrie, Sevi face un an şi şapte luni, dar a crescut departe de cea care i-a dat naştere. Din luna februarie, Ana, mama naturală a micuţului nu l-a mai vizitat şi creşte alături de femeia cu suflet mare pe care băiatul o vede acum ca pe o mamă. "Mă doare sufletul câteodată! E copilul tău, Ana! Vino şi ia-l! Nu pot să părăsesc. Nu e o jucărie. Eu îi dădeam poze pe Facebook cu Sevi.O sun, îmi răspunde şi îmi închide telefonul. L-am învăţat să îi strige numele. Îi spun să meargă la ea şi el refuză. Nu era botezat, nu avea vaccinurile făcute. Ana este purtătoare de HIV, am mers să-i fac analizele lui Sevi, iar el este bine sănătos", a declarat Elena, mama de împrumut, pentru emisiunea Acces Direct.
Ana, mama naturală a lui Sevi pare că nu regretă gestul. Cu zâmbetul pe buze, femeia le-a explicat reporterilor Antena 1 cum a putut să-şi lase fiul de doar câteva luni în grija unei străine. "Am pus un anunţ pe internet! Caut bonă care să-mi crească copilul cât sunt plecată din ţară, asta am spus", a declarat Ana pentru Acces Direct.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro