Instanţa a decis ce se va întâmpla cu "Micul Hercule" şi fratele lui. Părinţii micuţilor au primit vestea în urmă cu puţin timp

Giuliano Stroe (9 ani), cunoscut şi ca "Micul Hercule", şi fratele său, Claudiu (7 ani), rămân la părinţii lor.

Cererea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Olt de a-i scoate din familie şi a-i da în plasament pe Giuliano şi Claudiu Stroe, cei doi fraţi puşi de tatăl lor să facă exerciţii de forţă foarte dificile, a fost respinsă, miercuri, de magistraţii Tribunalului Olt.

Părinţii celor doi au susţinut în faţa magistraţilor că cei doi copii sunt "absolut sănătoşi" şi au întrerupt antrenamentele.

"Copiii sunt educaţi, hrăniţi şi sănătoşi. Nu îşi doresc să se despartă de noi", a declarat, în faţa magistraţilor, mama celor doi copii.

La rândul său, tatăl copiilor a susţinut că aceştia "sunt absolut sănătoşi".

"Copiii se află în creştere, este un proces absolut normal. Şi eu până în clasa a VI-a, a VII-a eram foarte scund şi apoi m-am dezvoltat. Sunt absolut sănătoşi. Le-am făcut analize prin care să văd dacă le este pusă în pericol creşterea. Nu se pune problema de aşa ceva. Amândoi sunt sănătoşi. În plus, am întrerupt şi antrenamentele cu ei. Lucrăm maximum două ore pe zi, cu pauză de o lună. Nu vor nici ei şi nici noi să ne fie luaţi. Direcţia Copilului nu acţionează decât la presiunile media. Nu că ar şti ei cum să-mi crească copiii", a declarat Iulian Stroe, tatăl copiilor.

Decizia de miercuri a Tribunalului Olt nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel de către DGASPC.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro