Întâlnire de gradul 0! Cei mai temuți interlopi din România, discuție de taină, la București! Video EXCLUSIV

+2 click pentru
galerie

Zilele trecute, una dintre terasele de fițe ale Bucureștiului a fost scena unei întâlniri parcă desprinse din filmele americane. Mai exact, reprezentanții unora dintre cele mai temute familii din România s-au așezat la masă pentru a avea o discuție...

Astfel, venit tocmai de la Iași, Costel Corduneanu, liderul incontestabil al celei mai temute grupări din Moldova, alături de câțiva locotenenți de-ai săi, s-a așezat la masă chiar lângă Vasile Pascu, zis Calu, una dintre cele mai cunoscute figuri ale Bucureștiului subteran. Iar cei doi, pare-se, sunt în relații foarte bune, întâlnirea loc fiind una amicală, discutând despre lucrurile pe care le-au mai făcut în ultima vreme. Evident, cele despre care se putea vorbi cu voce tare...

În altă ordine de idei, nu ar fi imposbil ca întâlnirea să fi avut și un alt scop, unul nedeclarat, reprezentanții celor două grupări întâlnindu-se și penhtru a-și consolida, reciproc, puterea, cu atât mai mult cu cât, se zvonește prin lumea interlopă, Calu ar fi avut ceva probleme cu reprezentanții unui clan rival, aceștia ”accidentându-i” un nepot.

Lideri de temut
Costel Corduneanu este liderul celei mai temute grupări din Moldova, el fiind acuzat, de-a lungul timpului, de procurorii care l-au anchetat, de mai multe infracțiuni, printre care și cele de şantaj, furturi, infracţiuni imobiliare sau bancare, înşelăciune, el fiind judecat și condamnat, în prima instanță, la opt ani de închisoare cu executare.
Nici Vasile Pascu, zis Calu, nu a fost ferit de titulatura de lider al unei grupări, el fiind, de-a lungul timpului, bănuit de mai multe activități din zona gri a economiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro