Interlop celebru, suspect în dosarul unei crime care a îngrozit întreaga ţară! Nimeni nu l-ar crede capabil de aşa ceva

Aflat cu un picior în puşcărie, din cauza dosarului în care este acuzat de şantaj, Daniel Neacşu, alias Dan Cioară, mai primeşte o lovitură.
Dan Cioară trebuie să dea cu subsemnatul într-un dosar celebru - un asasinat la comandă care a şocat întreaga ţară în urmă cu mai bine de un deceniu. Deşi în lumea "bună" s-a răspândit deja zvonul că Dan Cioară este obligat să răspundă unor întrebări delicate despre uciderea mafiotului italian Alberto Ranaldi, apropiaţii acestuia nu cred că el ar fi fost capabil să comită o crimă. Totuşi, cum de-a lungul timpului Dan Cioară s-a dovedit a fi un colaborator excelent al oamenilor în uniforme, este posibil ca interlopul să fie audiat în acest dosar tocmai datorită caliăţilor sale de povestitor.


Mafiot italian executat în Parcul Verdi
Un mafiot italian, urmărit de poliţie pentru jaf armat şi sechestrare de persoane, a fost asasinat, în 2004, la Bucureşti. Alberto Ranaldi, 51 de ani, avea legături cu mafia napolitană "La Camorra" şi se stabilise în România în 1996. Cadavrul său a fost găsit în Parcul Verdi din Capitală. După efectuarea autopsiei, medicii legişti au stabilit că Ranaldi a fost asasinat. Victima avea o plagă împuşcată în cap, la tâmpla stângă. Arma folosită, de calibru mic, 5,6 mm, a făcut ca orificiul lăsat de glonţ să fie greu de observat, sângele coagulat în jurul plăgii lăsând impresia că este doar o rană minoră. Cazul a rămas nesoluţionat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro