Interlopul asasinat la Londra, atras în capcană de cei mai buni prieteni! Detalii şocante despre crima care a îngrozit Marea Britanie

+4 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai buni prieteni ai temutului lider interlop Sorin Brăileanu, executat în stil mafiot în fața unui club londonez, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre asasinatul care a șocat Marea Britanie.

Fost cadru militar și combatant în Legiunea Străină, luptătorul Cristian Popa (foto jos) a fost unul dontre cei mai buni prieteni ai lui Sorin Brăileanu. Popa a dezvăluit că, în noaptea crimei, Sorin Brăileanu a fost la un club londonez împreună cu doi oameni în care avea mare încredere, cunoscuți în lumea interlopă sub numele de Nardi Gladiatoru și Cătălin Grasu. În realitate, cei doi l-ar fi vândut unei bande rivale, care îl căuta să-l omoare. Acesta spune că Brăileanu a stat în localul respectiv circa 30 de minute, după care a plecat, însoțit de cei doi, cu o mașină.

După aproximativ 150 de metri, liderul interlop a coborât să-și încarce cartela telefonică, moment în care cei doi însoțitori au coborât din autoturism și au fugit. Imediat, lângă Sorin Brăileanu au apărut bărbații care l-au ucis cu bâtele și care, potrivit martorilor, ar fi comis fapta fără să poarte cagule. Mai mult, în timp ce era ocupat să-l lovească pe bărbatul căzut la pământ, unul dintre criminali și-ar fi pierdut telefonul mobil la locul crimei. Poliția britanică investighează omorul, iar până în momentul de față toate pistele duc către o răfuială de tip mafiot între două bande românești.

Sorin Brăileanu şi Cristian Popa

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro