ÎNTREBAREA ZILEI: Care sunt efectele negative ale orgasmului şi cum putem să le prevenim?

© Pixabay

Orgasmul mereu a reprezentat punctul pe care fiecare femeie sau bărbat îl doreşte în timpul amorului, dar te-ai gândit vreodată că poate avea efecte negative asupra corpului tău?

Durerea de cap, denumită şi "Coital cephalgia". În cazul durerilor de cap, părerile sunt împărţite. Chiar dacă anumiţi specialişti spun că durerile de cap se tratează cu o partidă de amor, alţii susţin că orgasmul cauzează dureri de cap, iar 1% dintre femei şi bărbaţi asociază durerea de cap cu orgasmul. Doctorii recomandă, înainte cu o oră, luarea unor analgezice. 

Durerile abdominale. Dacă simţiţi dureri de burtă, după orgasm, este ceva normal. Musculatura zonei pelviene se contractă în timpul orgasmului. Un alt element care provoacă durerile este cervixul, fiind o zona foarte sensibilă la femei. 

Durerile clitorisului. Există posibilitatea ca orgasmul să nu fie multiplu, din cauza durerii în zona clitorisului. După ce femeia are orgasm, atingerea acestuia este dificilă, pentru că doare.

Incontinenţă urinară. Este foarte uşor să confunzi incontinenţa urinară cu ejacularea feminină. Aici trebuie să există o atenţie sporită, deoarece câteva picături de urină în timpul orgasmului îţi arată că muşchii nu sunt tonifiaţi. Un control ginecologic este indicat în acest caz. Un tip de exerciţii pe care le poţi face sunt exerciţiile Kegel. (Vezi AICI mai multe detalii despre exerciţiile Kegel)

Strănutul. Există persoane care strănută foarte mult după ce au orgasm. Doctorii spun că acesta apare ca urmare a vascularizării întregului corp.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro