ÎNTREBAREA ZILEI: Ce păţeşti atunci când mănânci foarte des shaorma?
Publicat pe 11.07.2017 la 09:24 Actualizat pe 11.07.2017 la 09:54
Shaorma este, fără dar şi poate, mâncarea naţională a românilor, după tradiţionalii mici şi cartofi prăjiţi. Aceasta este însă periculoasă pentru organismul nostru.
Shaorma este, fără dar şi poate, mâncarea naţională a românilor, după tradiţionalii mici şi cartofi prăjiţi. Aceasta este însă periculoasă pentru organismul nostru.
Shaorma a devenit vedetă în ţara noastră şi nu există oraş fără biserică şi fără shaormerie. Motivul pentru care este atât de căutată? Păi este un produs autentic, uşor de mâncat, rapid, accesibil şi, mai ales, gustos, notează Antena Stars.
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORGANISMUL TĂU CÂND MĂNÂNCI SHAORMA:
- conţine foarte multe calorii
- creşte riscul de toxiinfecţie alimentară
- conţine foarte multe proteine
- nu este recomandat să exageraţi cu acest preparat
- poate fi un aliment sănătos dacă ne limităm la lipie, carne şi legume
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
C.P.