ÎNTREBAREA ZILEI: Ce rişti să ţi se întâmple dacă mânânci în exces măsline înnegrite artificial?
Publicat pe 03.05.2017 la 16:05 Actualizat pe 03.05.2017 la 16:14
Eşti fan măsline negre? Atunci să ştii că avem o veste proastă pentru tine. E cumplit ce rişti să păţeşti dacă mănânci prea multe măsline înnegrite artificial. După ce vei afla, ar fi bine să începi să consumi măsline Kalamata, Picholine, Manzanilla, Liguria, Lugano, Ponentine, Gaeta, Liguria sau Nicoise – originare din Franţa. Acestea din urmă sunt nişte măsline negre, culese la maturitate, au dimensiune mică şi aroma puternică.
Eşti fan măsline negre? Atunci să ştii că avem o veste proastă pentru tine. E cumplit ce rişti să păţeşti dacă mănânci prea multe măsline înnegrite artificial. După ce vei afla, ar fi bine să începi să consumi măsline Kalamata, Picholine, Manzanilla, Liguria, Lugano, Ponentine, Gaeta, Liguria sau Nicoise – originare din Franţa. Acestea din urmă sunt nişte măsline negre, culese la maturitate, au dimensiune mică şi aroma puternică.
Consumul de măsline înnegrite artificial crește riscul apariției cancerului gastric. Aceasta e concluzia îngrijorătoare la care au ajuns câţiva experţi ai Asociației Pro Consumatori (APC). Aceştia își propun să-i învețe pe consumatori să înțeleagă eticheta produselor astfel încât aceștia să facă achiziții în cunoștință de cauză.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
D.D.