ÎNTREBAREA ZILEI - Ce se întâmplă în corpul tău atunci când mănânci cartofi prăjiţi cu brânză?
Publicat pe 22.05.2017 la 09:25 Actualizat pe 22.05.2017 la 09:40
Foarte multe persoane sunt înnebunite după cartofii prăjiţi cu brânză rasă pe deasupra. Medicii anunţă că nu trebuie consumaţi în exces deoarece sănătatea este pusă în pericol.
Foarte multe persoane sunt înnebunite după cartofii prăjiţi cu brânză rasă pe deasupra. Medicii anunţă că nu trebuie consumaţi în exces deoarece sănătatea este pusă în pericol.
Fie că este vorba de mic dejun, prânz sau cină, multe persoane preferă să consume cartofi prăjiţi mai ales că au un gust plăcut şi se pot prepara foarte repede, precizează Antena Stars.
Cu toate acestea, medicii anunţă că nu trebuie consumaţi foarte des, de preferat o singură dată pe săptămână. În cazul în care sunt consumaţi foarte des, aceştia pun în pericol sănătatea.
Riscuri:
- creşte colesterolul şi astfel blochează arterele;
- dacă sunt consumaţi în exces, creşte riscul de obezitate;
- favorizează apariţia cancerului.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.
C.P.