ÎNTREBAREA ZILEI: Ce se întâmplă în corpul tău dacă foloseşti ulei de rapiţă la gătit?
Publicat pe 10.06.2017 la 09:45 Actualizat pe 10.06.2017 la 09:46
Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în corpul tău dacă foloseşti ulei de rapiţă atunci când găteşti? Ei bine, acesta aduce o mulţime de beneficii!
Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în corpul tău dacă foloseşti ulei de rapiţă atunci când găteşti? Ei bine, acesta aduce o mulţime de beneficii!
Uleiul de rapita este extrem de apreciat, fiind considerat chiar mai sanatos decat celebrul ulei de masline. Secretul uleiului de rapita sta in grasimile bune pe care le contine, cruciale pentru o sanatate de fier, conform Antena Stars.
Datorita prezentei acestor grasimi bune, uleiul de rapita ar trebui inclus cu precadere intr-o dieta vegetariana. Este ideal pentru gatit. Poti prepara dressinguri de salate sau il poti folosi ca ingredient principal pentru a sota mancarea, dar si pentru preparatele la gratar. Are un gust natural, ce pastreaza aromele felurilor de mancare intacte.
Reduce inflamatiile si durerile de articulatii, datorita prezentei acidului gras alfa-linoleic sau mai exact omega 3. Persoanale care sufera de artrita pot folosi uleiului de rapita pentru a-si ameliora starea.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.