ÎNTREBAREA ZILEI: Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci trei ouă pe zi?

Numai beneficii dacă consumi 3 ouă pe zi © Foto: Hepta

Foarte mulţi oameni consumă fie la micul dejun sau fie la restul meselor de pe timpul zilei ouă. Deşi anumiţi specialişti nu recomandau trei ouă pe zi, din fericire, toate aceste idei au fost demonstrate ca fiind gresite, şi în final, s-a dovedit că ouăle sunt foarte sănătoase.

Ouăle aduc numai beneficii organismului, bineînţeles dacă sunt mâncate în cantitate moderată, mai exact trei, precizează Antena Stars.

Prin conţinutul lor, ouăle au un efect pozitiv asupra corpului nostru. În primul rând, acestea cresc nivelul de colesterol sănătos, scăzând astfel riscul de boli de inimă sau accidente vasculare cerebrale.

Tot cele trei ouă pe care le putem consuma pe zi ajută la dezvoltarea creierului copiilor, dar şi adulţilor. Ele protejează vederea şi previn afecţiunile oculare graţie conţinutului de luteină şi zeaxantină din gălbenuş, substanţe puternic antioxidante care ajută la fixarea retinei.

Consumul de ouă este frecvent recomandat şi în dietele de slăbire deoarece sunt alimente săţioase, deci care ţin de foame şi ţin la distanţă pofta de dulce. 

Aşadar, nu ezitaţi să consumaţi cele trei ouă pe zi pentru o viaţă mai sănătoasă. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro